Stichting A-Talent

Onze activiteiten
DONEER

Talenten in de spotlight

Talenten platform

Met stichting A-talent zetten wij de unieke en bijzondere talenten van jongeren met autisme in de spotlight. Wij leggen de focus juist op de mooie en positieve kanten van autisme. Deze kant wordt nog wel eens vergeten. Wij vinden dat het is tijd voor een tegengeluid. 

Om deze talenten de aandacht te geven die zij verdienen, ontwikkelen wij een platform met een online expositie van bijzondere talenten met een autismespectrum stoornis. Deze expositie zal een verzameling worden van allerlei verschillende talenten. Ieder talent is welkom en verdient een plekje in de expositie.

Gestimuleerd worden om je talent te ontdekken, is ontzettend waardevol voor je ontwikkeling. Erachter komen waar je kracht ligt, geeft zelfvertrouwen – of het nou gaat om kunst, techniek, sport of iets anders. En daar kun je je leven lang op bouwen. Zo willen wij positief bijdragen aan het zelfbeeld en het zelfvertrouwen van deze jongeren. 

Via deze online expositie delen wij de unieke talenten van jongeren met autisme met de hele wereld. Zo dragen we op een positieve manier bij aan het bewustzijn en de beeldvorming over autisme in de maatschappij. 

Om dit te bereiken hebben we jouw hulp hard nodig. Deze talenten verdienen het om gezien te worden. Laten we samen de wereld positiever en mooier maken.

Word donateur